Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Nedir

Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü

Egzersiz ve Spor Bilimleri bölümü, bir üniversitede ya da mesleki eğitim kurumunda verilen bir eğitim programıdır. Bu bölümde öğrenciler, insan vücudunun egzersiz yapması, insan vücudunun spora adapte olması ve insan vücudunun spora uyum sağlaması gibi konuları öğrenirler.

Egzersiz ve Spor Bilimleri bölümü, öğrencilere egzersiz fizyolojisi, sporcu beslenmesi, sporcu sağlığı ve sporcu performansı gibi konuları öğretir. Aynı zamanda, bu bölüm öğrencilere egzersiz ve spor uygulamalarında kullanılan yöntemleri, egzersiz ve spor uygulamalarında kullanılan teknikleri ve egzersiz ve spor uygulamalarında kullanılan yazılım ve teknolojileri de öğretir. Egzersiz ve Spor Bilimleri bölümü mezunları, egzersiz ve spor alanında çalışabilirler.

Ayrıca Bakınız - Yıldız Spor Koçu Sertifika Programı

NE YAPIYOR ?