Kızılay'dan KPSS'siz Çağrı Merkezi Elemanı Alım Duyurusu!

Türk Kızılayı, organizasyonel kadro ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çağrı merkezi pozisyonları için yeni işe alımlar yapacağını duyurdu. İlgili duyuruda, adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanına sahip olmalarının gerekmediği belirtildi.

Başvuru için Gerekli Özellikler:

• En az bir yıl çağrı merkezi tecrübesine sahip olmak öncelikli tercih sebebidir.
• Lisans düzeyinde eğitim almış olmak.
• Arapça'yı ileri düzeyde bilmek ve Türkçe'yi akıcı konuşabilmek.
• Müşteri hizmetleri konusunda deneyime sahip olmak avantaj sağlar.
• Microsoft Office gibi ofis programlarını etkin kullanabilmek.
• Dinleme, empati yapma, geri bildirim verme ve telefonda etkili iletişim kurma becerilerine sahip olmak.
• Veri girişi konusunda tecrübeli ve form girişlerini hızlı ve doğru bir şekilde yapabilmek.
• Problemlere çözüm bulma ve sonuç odaklı çalışma becerisine sahip olmak.
• Açık ve etkili ifade yeteneği.
• Birden fazla görevi yönetebilme ve zamanı etkin kullanabilme deneyimi.
• Öğrenmeye ve gelişime açık, sabırlı bir yapıya sahip olmak.
• Sorumluluk alabilme ve inisiyatif kullanabilme.
• Analitik düşünme yeteneği gelişmiş olmak.
• İş takibi ve sonuçlandırma konusunda yetkin olmak.
• Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak.
• Stres yönetimi becerilerine sahip olmak.
• Takım çalışmasına uygun olmak.

Adaylar, Türk Kızılay'ın resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Bu pozisyona başvurmak isteyen adayların, yukarıda belirtilen niteliklere uygunluk göstermeleri önem taşımaktadır.

⭐⭐⭐

Çağrı Merkezi Personeli Eğitimi Sertifika Programını alarak eğitim sonunda size verilen üniversite onaylı ve e-Devlet üzerinden aktarılan sertifikanızı CV'nize ekleyerek işe alım sürecinde avantajlı konuma gelebileceksiniz.

Sertifika Programı, Kızılay'ın başvuru aşamasında alım yapacağı personellerden talep ettiği şartları içermekte olup, programı bitrdiğinizde meslek hakkında detaylı bilgi sahibi olabileceksiniz.

Çağrı Merkezi Personeli Eğitimi Sertifika Programı Hakkında Detaylı Bilgi ve Kayıt İşlemleri İçin Tıklayınız.