Özel Bakım Gerektiren Çocuklarda Ağız Diş Sağlığı Doktora Programı

Özel Bakım Gereken Çocuklarda Ağız Diş Sağlığı Doktora programı, özel bakım gereken çocukların ağız ve diş sağlığıyla ilgili bir doktora derecesi programıdır. Bu program, özel bakım gereken çocukların ağız ve diş sağlığıyla ilgili bilgi verir ve öğrencilere bu alanda çalışabilecek beceri ve bilgi kazandırır.

Program, özel bakım gereken çocukların ağız ve diş sağlığıyla ilgili çeşitli konuları ele alır ve bu konuların yanı sıra, bu çocukların özel bakım ihtiyaçlarının nasıl karşılanacağı, bu çocukların genel sağlık durumlarının nasıl değerlendirileceği ve nasıl destekleneceği gibi konuları da içerir. Programın amacı, özel bakım gereken çocukların ağız ve diş sağlığı konusunda uzmanlaşmış ve bu alanda araştırma yapabilen mütavazi bir mühendis yetiştirmektir.