Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Sınıf Eğitimi Yüksek Lisans Programı Nedir

Sınıf Eğitimi Yüksek Lisans Programı

Sınıf eğitimi yüksek lisans programı, öğretmenlerin mesleki gelişimine yönelik bir eğitim programıdır. Bu program, öğretmenlerin okul ortamında öğrencilerine daha etkili bir şekilde öğretim verme yeteneklerini geliştirmeyi hedefler. Sınıf eğitimi yüksek lisans programı, öğretmenlerin öğrenme teorileri, öğrenme ortamlarının tasarımı, öğretim yöntemleri ve teknikleri, öğrenme değerlendirme yöntemleri gibi konuları içeren derslerden oluşur. Program ayrıca, öğrencilerin öğrenme becerilerini geliştirmeyi amaçlayan projeler yapmayı da içerebilir. Sınıf eğitimi yüksek lisans programı, öğretmenlerin mesleki gelişimine yönelik bir eğitim programı olmasının yanı sıra, öğretmen adaylarının da katılabileceği bir program olabilir.

NE YAPIYOR ?