Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

{{sepet.urun_toplam_fiyati}}.00 ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}}.00 ₺

Fusion 360 Eğitimi (Temel ve İleri Seviye Tasarım İle Render) Sertifika Programı

ÖN KAYIT OLUŞTUR

Fusion360 Eğitimi nedir?

Fusion 360 Autodesk firması tarafından üretilen 3 Boyutlu modeller yapabileceğiniz bu modelleri teste sokabileceğiniz ve modelleri anime edip çıktı alabileceğiniz bir modelleme programıdır. 2012 yılında Fusion 360 ismi ile piyasaya çıkmıştır. Autodesk firması Fusion 360 programına çok önem vermekte gelecekteki yatırımları için yazılımını hızla geliştirmekte. Bulut Teknolojisi alt yapısı ve entegrasyonu ile düşünüldüğünde yedekleme anlamında kullanıcı dostu bir programdır.

Programın arayüzü oldukça kolay ve öğrenmesi kısa süren, kullanıcı dostu çizim programı Fusion 360 farklı kullanım alanlarına göre barındırdığı toollar bakımından en iyi uyum sağlayan modelleme programıdır.

Eğitim içeriğinde detaylı konu anlatımları uygulamalı komut anlatımları örnek proje çizimlerine sahiptir. Eğer sizde 3dsmax programını derinlemesine öğrenmek ve bulunduğunuz sektörde 1 adım önde olmak istiyorsanız bu eğitim tam sizlere göre. Eğitimde görüşmek üzere.

Fusion360 Eğitimi kazanımları

Bu eğitimi kullanarak, Fusion 360 genel arayüzü ve kullanım yöntemleri hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Fusion 360 içinde bir tasarım oluşturmadan önce, çalışma yöntemleri, dosya oluşturma ve proje düzenleme gibi görevleri öğrenebileceksiniz. Tasarım için en can alıcı nokta olan Sketch yani eskiz oluşturma yöntemlerinde kullanılan komutların ne işe yaradıklarını ve komutların içerisinde bulunan bölümlerin anlamlarını bulabileceksiniz. Eskiz oluşturma sonrası, bir şeklin katı modele döndürme adımlarını görebilecek komutları örnekler üzerinde inceleme imkanı bulabileceksiniz. Oluşturulan katı model parçaların montaj üzerinde birleştirilmesi için gerekli komutlar hakkında gerekli bilgilere ulaşabileceksiniz. Fusion360 eğitimi içerisinde yapacağımız tasarım uygulamaları ile sizlerde pratikler yaparak programın kullanımı, programın içinde tasarımlar oluşturma konusunda hızlıca ilerliyor olacaksınız. Eğitim programı için yüksek motivasyon ile bu programa dahil olursanız, örneğin günde en az 1 saatinizi video izleyip pratik yaparsanız bu programın iyi bir kullanıcısı olabileceğinizi belirtmek isterim.

Fusion360 Eğitimi içeriği (KONU BAŞLIKLARI)

DERS İÇERİĞİ

Fusion360 eğitim programımız kapsamında program içindeki en temel modüller olan sketch, ve 3d tasarım gibi bir çok modülü birlikte görüyor olacağız. İlk olarak programın arayüzü tanıtımı ve giriş kısmını inceleyeceğiz.

Sketch Oluşturma
Model Oluşturma
Montaj Oluşturma
Sculpt Modelleme
Fusion 360 ile Animasyon
Render İşlemleri

Neden Fusion360 öğrenmeliyim?

Fusion360 kullanmak mesleki anlamda birçok yeterliliğe sahip olmanızı sağlayacaktır.  Tasarım yaparken sonuçları en gerçekçi şekilde görebilmek. Herhangi bir projenin tasarımı esnasında Fusion360’i pratik bir şekilde kullanabilmek, o projenin her aşamasını hızlı bir şekilde görmemizi sağlayacaktır. Programa hakim olmamız, proje üzerinde malzeme alternatiflerini seri bir şekilde algılamamızı ve uygulamanızı sağlayacaktır. Profesyonel iş hayatında müşterilere projeleri daha çekici olarak sumak Görsel kalitenizi arttırıp, çekici ve albenili renderlar ile projelerinizi müşterilerinize çok daha rahat bir şekilde onaylatabilir, ve karşınıza çıkabilecek revizyon sayılarını azaltacaksınızdır. İş ihalelerinde öne çıkmak Projemiz ile gireceğimiz ihalelerde, yarışmalarda kaliteli görseller ile katılmak bizi diğer projelerden ön planda tutacaktır.

Bu eğitim programına kimler katılmalı?

• 3 Boyutlu Tasarıma meraklı, başlangıç ve orta düzeydeki tasarımcılar
  • Projeleri fikir aşamasından, üretime getirmek isteyen girişimciler
  • Mühendislik, Endüstriyel Tasarım, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Mimarlık Öğrencileri
  • Animasyon'a giriş yapmak isteyenler
  • Tasarım, Görselleştirme, Animasyon, Teknik Resim ve Üretim gibi tüm projeyi kapsayan bir eğitim içeriği arayanlar

Gerekli bilgi seviyesi ve araçlar nelerdir?

Bilgisayar ve internet bağlantısı
Fusion360 programı kurulumu
Yetkinliklerini geliştirme isteğiyle birlikte yüksek motivasyon ve çaba

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Banka Adı  : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı    : İMES TİCARİ / 0876
Hesap Adı  : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ