Bilecik Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bilecik Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Sertifikalı Eğitim Programı, okul öncesi eğitim alanında çalışan veya çalışmak isteyen bireylerin okul öncesi çocukların gelişimini ve öğrenmelerini desteklemek için gereken teorik bilgi, beceri ve deneyimleri kazandıkları bir eğitim programıdır. Program, çocuk gelişimi, eğitim psikolojisi, öğrenme teorileri, oyun ve oyuncakların kullanımı, yaratıcı drama, sanat ve müzik eğitimi gibi konuları kapsar. Programın amacı, okul öncesi çocukların gelişimini destekleyen bireylerin yetiştirilmesi ve bu alanda nitelikli hizmetlerin sunulmasıdır.