Çanakkale Aile ve Çift Terapisi Eğitimi Nedir

Çanakkale Aile ve Çift Terapisi Eğitimi, ailelerin veya çiftlerin psikolojik problemlerini çözmeye yardımcı olan bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, aile terapisi veya çift terapisi konusunda uzmanlaşmak isteyen psikologlar, terapistler, sosyal hizmet uzmanları, psikiyatristler ve danışmanlar için tasarlanmıştır. Program, aile ve çift terapisi tekniklerini öğretir ve bu tekniklerin uygulanması için gereken teorik bilgileri verir.

Ayrıca, katılımcılar, aileler veya çiftler arasındaki ilişkileri geliştirmek için kullanılabilecek etkili iletişim ve problem çözme stratejileri konusunda da eğitim alırlar. Eğitim programı, katılımcıların, ailelerin ve çiftlerin duygusal zorlukları, davranışsal problemleri, iletişim sorunları ve diğer psikolojik sorunları çözmede yardımcı olmak için farklı terapi tekniklerini ve yaklaşımlarını öğrenmelerini amaçlamaktadır.