Çanakkale BRC Eğitimi (The British Retail Consortium) Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Çanakkale BRC eğitimi, The British Retail Consortium (BRC) tarafından geliştirilen ve perakende sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin gıda güvenliği ve kalite yönetimi konusunda uyumlu bir şekilde çalışmalarını sağlamak için oluşturulmuş bir standarttır. Bu eğitim programı, gıda işletmelerinin ürünlerinin güvenliği ve kalitesinin tüm üretim sürecinde kontrol edilmesini sağlamak için uygun yönetim sistemlerini uygulamayı öğretmektedir. Eğitim programı, gıda işletmelerinde çalışan personelin BRC standartlarına uyum sağlamasını ve belgelendirme sürecinde başarılı olmasını hedeflemektedir.