Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Bingöl Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Eğitimi Nedir

Bingöl Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Eğitimi, çocuklarda ve yetişkinlerde görülen dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB) semptomlarına yönelik olarak tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, DEHB semptomlarının yönetiminde ve kontrolünde yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Eğitim programı, DEHB'nin nedenleri, semptomları ve yönetimi hakkında eğitim vererek başlar. Ayrıca, DEHB semptomlarının günlük yaşamda nasıl etkileri olduğu ve bu semptomların nasıl kontrol edilebileceği hakkında stratejiler de sunulur. Eğitim programının amaçları arasında, öğrencilere ve ailelere DEHB'nin etkilerini anlama, semptomlarını yönetme, özgüvenlerini artırma, öğrenme becerilerini geliştirme, stresle başa çıkma becerilerini öğrenme, sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıklarını benimseme ve sosyal becerilerini geliştirme yer alır.

Bingöl Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Eğitimi, DEHB semptomlarının yönetimi ve kontrolü için etkili bir araçtır. Bu program, bireylerin günlük yaşamlarında DEHB semptomlarını kontrol etmelerine, özgüvenlerini artırmalarına ve daha iyi bir yaşam kalitesi elde etmelerine yardımcı olabilir.

NE YAPIYOR ?