Burdur Yaratıcı Drama Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Burdur'da sunulan Yaratıcı Drama sertifikalı eğitim programı, katılımcılara yaratıcı drama yöntemleri ile ilgili temel bilgileri ve becerileri kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Yaratıcı drama, oyunculuk becerilerinin yanı sıra iletişim, özgüven, yaratıcılık, empati, problem çözme ve takım çalışması gibi sosyal ve duygusal becerilerin geliştirilmesine de katkı sağlayan etkili bir yöntemdir. Eğitim programı boyunca, katılımcılar yaratıcı drama teknikleri, oyunlar ve uygulamalar ile deneyim kazanacak ve kendi yaratıcılıklarını keşfedeceklerdir. Eğitim sonunda, katılımcılar Yaratıcı Drama sertifikası alarak bu yöntemi kullanarak farklı amaçlarla gruplarla çalışabilirler.