Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

Ekonomi ve Yönetim Yüksek Lisans Programı Nedir

Ekonomi ve Yönetim Yüksek Lisans Programı

Ekonomi ve Yönetim yüksek lisans programı, genellikle işletme, ekonomi ve yönetim alanlarında eğitim almış öğrencilere yöneliktir ve bu alanlarda daha ileri seviye bir eğitim sunar. Program, öğrencilerin mevcut bilgi ve becerilerini geliştirirken aynı zamanda yeni bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlar. Program, genellikle birkaç yıl süren bir eğitim programıdır ve öğrencilerin mezun olduktan sonra mesleki kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlandı.

Programın içeriği, öğrencilerin işletme ve ekonomi alanlarında daha ileri seviye konuları öğrenmelerini amaçlar. Bu konular arasında, finansal yönetim, pazarlama, satış, üretim yönetimi, hükümet politikaları ve toplumsal etki gibi konular yer alabilir. Program ayrıca öğrencilerin yönetim becerilerini geliştirmeyi amaçlar ve bu konuda çeşitli atölye çalışmaları ve projeler içerebilir.

Ekonomi ve Yönetim yüksek lisans programına katılmak için, genellikle öğrencilerin bir lisans diplomasına sahip olmaları ve belirli not ortalamalarına sahip olmaları gerekmektedir. Programa katılım için başvuru yapmak isteyen öğrenciler, genellikle programa katılmak istedikleri üniversitenin belirlediği başvuru koşullarını yerine getirmek zorundadırlar.

NE YAPIYOR ?